Välkommen till oss!

Välkommen till Market & Media. Vi brinner för att hjälpa våra uppdragsgivare att uppnå effektiva resultat och kommer gärna ut för att presentera och diskutera de olika projekt som vi har genomfört genom åren. Är du intresserad av ett förutsättningslöst möte – tag gärna kontakt med oss. Vi är nyfikna på att lära känna just dig och dina/ditt företags utmaningar.

Richard Kjellerup

Richard Kjellerup

Partner och Seniorkonsult

Tlf: +46 730 666931
richard.kjellerup@market-media.se

Ekonom från Lunds Universitet. Bakgrund i ledande befattningar från olika konsumentföretag i Skandinavien och Europa, så som IMP, Vitalas, Nationalencyklopedin, Bra Böcker, Sydkraft (nuvarande EON). Har under 7,5 år arbetat som försäljningsdirektör på DirektMedia. Har där bl.a. arbetat med kunder inom förlag, spel/lotteri, energi, bank, försäkring, postorder, abonnemang, fundraising.

Joakim Ödlund

Joakim Ödlund

Partner och Seniorkonsult

Tlf: +46 733 500733
joakim.odlund@market-media.se

Magisterexamen i ekonomi från Handelshögskolan i Göteborg. Han har bakgrund från Home Entertainment och DirektMedia och som entreprenör. Bl.a startade han 2005 barnbokklubbarna Barnens Klassiker och Klumpe Dumpe samt filmklubben Bergmans Filmer. 2011 såldes Barnens Klassiker till Homeenter. Efter detta har han arbetat som inhyrd konsult i egen regi på heltid för Homeenter i Malmö och Bonnierförlagen i Stockholm.

Kjell-Petter Olsen

Kjell-Petter Olsen

Partner och Seniorkonsult

Tlf: +47 22 54 06 20
kpo@dm-kompetanse.no

Handelsekonom, 1988. 10 år inom Fyrklövern/IMP som marknadschef och VD i Norge, samt ansvarig för uppstart i USA. Marknadsdirektör i Viasat Broadcasting. VD för Hjem-Is og Sportmann. Arbetar idag som rådgivare inom DM och distanshandel, med spetskompetens norska mediekanaler. VD för DM Kompetanse sedan 2004.

Ola Hagene

Ola Hagene

Partner och Seniorkonsult

Tlf: + 47 22 54 06 25
oh@dm-kompetanse.no

Lång internationell erfarenhet av att arbeta med utveckling och strategier avseende DM-aktiviteter från Gyldenda Forlag, Skandinavisk Press, Haléns, IMP Inc USA och Orkla Media. Spetskompetens inom analys, utveckling och genomförande av DM-kampanjer.

Randi Aarvik

Randi Aarvik

Partner och Seniorkonsult

Tlf: +47 22 54 06 23
ra@dm-kompetanse.no

Bred erfarenhet av att både driva och etablera DM-verksamhet. Har haft ledande positioner inom ColorCare International, Boca AS/Barnas Egen Bokklubb och J.W. Cappelens Forlag AS. Arbetar primärt med kampanjrådgivning, kampanjproduktion och distribution i olika kanaler för att nå specifika segment eller målgrupper.